Login Form

Nieuws 2019

80852340 2579319398812852 8546215952390291456 o

Vandaag hebben we in samenwerking met NVBH Kringgroep Randmeren ons examen gehad. Alles werkte mee: prachtig najaarsweer ☀️, een geweldige samenwerking van alle Polderspeurders waardoor de organisatie op rolletjes liep, en keurmeester Aad Broekhuizen die de honden naar waarde wist te schatten, correct keurde en zijn oordeel positief wist te verwoorden. Niet iedereen kon met een diploma naar huis, maar wij feliciteren Digna met Raksha (VZH), Tieke met Sandy (RH-FL V), Wout met Don (Midden Nederland, RH-FL V) en Jonas met Spirit (RH-FL A)

23-09-19
Het WK is weer ten einde gekomen. Bas en Ruby hebben dit keer helaas geen overwinning kunnen behalen. Zij hebben hun best gedaan in de vlakte, maar hebben helaas twee van de drie slachtoffers gevonden. Dat was dus niet voldoende om te kunnen slagen.
Weer een ervaring rijker en met opgeheven hoofd kunnen zij het komende jaar nieuwe uitdagingen aangaan en gaan we zien waar het hen gaat brengen. 
The story continues...

Felicitaties voor alle geslaagden en de wereldkampioenen.
Ook felicitaties voor het Nederlandse team van Reddingshondenvereniging ZON: Roy van Wezel heeft met zijn Bliss de 5e plaats weten te behalen in het puinzoeken.

27-07-19
Vandaag hebben diverse deelnemers deelgenomen aan de waterwerk worksop. Sommige deelnemers namen voor de eerste maal deel en maakten kennis met het waterwerk. Andere deelnemers hadden al eerder deelgenomen aan een waterwerk cursus en waren zo enthousiast dat ze verder wilden bouwen aan de oefeningen

18-05-19
Vandaag hebben Digna en Hans deelgenomen aan de oefendag voor reddingshonden inzetteams namens de SIN. Hieraan deden in totaal zo'n 30 inzetbare teams en buddy's mee om de casus uit te werken. Casus: Een oudere man die gisteravond niet was teruggekeerd van zijn wandeling.De man werd gevonden en deze oefening werd als leerzaam ervaren.

Facebook